top of page
Fingre som spiller pianotaster

TJENESTER OG PRISER
BRYLLUP

Jeg tilbyr solosang til vielse, bryllupsmiddag og fest - alt skreddersydd etter dine ønsker!

Jeg hjelper deg med alt det musikalske, fra planlegging til gjennomføring. Jeg tar meg av alt det praktiske rundt planleggingen; kontakt med organist, kontakt med andre musikere, noter og evt annet utstyr.

 

Jeg tilpasser sangene etter dine ønsker og jeg stiller med anlegg dersom det er behov. Har du en helt spesiell sang du ønsker deg eller trenger du tips til å finne de perfekte låtene til akkurat ditt bryllup?

Tusen takk for all hjelp i forkant, raske svar, mulighet til og sparre og for at du leverte så til de grader. Vi håper vi får muligheten til å høre deg igjen, og tenker at alle brudepar som får høre deg fremover er veldig heldige.

CAROLINE & BØRGE - 2022

VIELSE

Vielsen er spesiell og den symboliserer starten på en av de største dagene i ditt liv. Det å ha en bryllupssanger som fremfører én eller flere sanger under vielsen vil sette et ekstra personlig preg på seremonien. Kanskje har dere en sang som er bare deres, et spesielt minne eller en spesiell opplevelse dere har til en bestemt låt? Jeg synger gjerne i bryllupet ditt, og jeg er gledelig behjelpelig med forslag og valg av sanger.

 

VIELSE I KIRKEN

Dersom vielsen er i en kirke bruker jeg organisten som spiller den dagen til å akkompagnere meg. Det eneste du trenger å tenke på er hvilke sanger du ønsker, samt sette meg i kontakt med organisten - så tar jeg dialogen derfra. 

Pris for solosang i kirken: fra 5000,-

 

UTENDØRS VIELSE

Dersom vielsen er utendørs kan jeg stille med anlegg, samt musiker eller lydfil. Jeg tar meg av alt det praktiske rundt det musikalske - som lyd og andre tekniske behov.

Pris for solosang i utevielse: fra 8000,-

 

BRYLLUPSMIDDAG OG FEST

Ønsker du å løfte bryllupsmiddagen et ekstra hakk? Ett eller flere soloinnslag er en sikker vinner! Det kan være en sang dere begge har et forhold til, eller det kan være en overraskelse fra den ene til den andre. Kanskje er du ikke så glad i å holde tale? Da kan du si det du føler med en sang istedenfor. Kanskje ønsker du livemusikk til brudevalsen eller innslag av dine favorittlåter i løpet av kvelden?

Pris for solosang til bryllupsmiddag og fest: fra 10 000,-

Ta kontakt, så finner vi den beste løsningen for deg.

Alle priser er inkludert reising, og jeg synger så mange sanger som du ønsker. Alle priser er fra-priser og vil variere ut i fra oppsett, antall musikere og antall timer.

JEG HJELPER DEG MED ALT DET MUSIKALSKE,
FRA PLANLEGGING TIL GJENNOMFØRING

Jeg har mange års erfaring fra bryllupsbransjen og jeg har et brennende ønske om at DIN bryllupsdag skal bli helt unik, og akkurat slik du ønsker deg!

Velger du meg som din bryllupssanger skal du være trygg på at dine ønsker og drømmer blir ivaretatt, og at det er høy kvalitet over det som blir levert.

Jeg tar meg av alt det praktiske rundt planleggingen av det musikalske, kontakt med organist, kontakt med andre musikere, noter og evt annet utstyr. Jeg tilpasser sangene etter dine ønsker - det være seg endring av tekst eller melodi og jeg stiller med anlegg dersom det er behov.

gryclose3.png

Bilde: Silje T. Moan Photography

TIPS OG INSPIRASJON
HVORDAN VELGE RIKTIGE SANGER TIL BRYLLUP?

Lurer du på hvordan du velger sanger, hvordan en vielse foregår eller hvilke salmer som passer til bryllup?

Kanskje finner du både tips og inspirasjon her.

Musikk noter
Skjermbilde 2023-08-15 kl. 21.22.50.png
bottom of page