top of page

DETTE SIER NOEN AV MINE TIDLIGERE BRUDEPAR

Kjære Gry! Vi er så takknemlige for at du sang i vielsen vår. Du tolket sangene vi hadde valgt på en helt fantastisk måte og fikk frem akkurat den stemningen vi ønsket oss. Du synger så vakkert og naturlig. Takk for tålmodigheten og god hjelp i forkant. Du delte av erfaringer og gjorde oss trygge på de valgene vi hadde tatt. Det ble en helt fantastisk dag og den startet med deg. Tusen takk!

Kaja & Pål - 2023

Kjære Gry! Tusen tusen takk for en fantastisk fin vielse. Sangene var helt perfekt og vi koste oss så mye.

Stine & Lars Martin - 2023

Du er så flink! Takk for at du bidro til å gjøre vielsen litt ekstra fin!

Helene Celine & Mads - 2023

Tusen tusen takk for fantastisk sang i bryllupet vårt. Du var fantastisk i kirken, og ikke minst på brudeskålen etterpå med alle våre gjester.

Kristine Marie & Fredrik - 2023

Tusen takk for nydelige sanger i vielsen vår. Vi er SÅ fornøyd!! Som du sikkert la merke til så ble vi rørt begge to.

Det bidro til at vielsen vår ble utrolig fin. Vi fikk også mange gode tilbakemeldinger fra gjestene om at du var veldig dyktig.

Så Gry - tusen takk!

Ragnhild & Anders - 2023

Tusen hjertelig takk for opptreden i kirken i går! Det var bare så utrolig fint sunget, skal virkelig anbefale deg videre!

Henriette & Eskil - 2023

image_edited.jpg

Wow, wow, wow! For en stemme!

Gry sang i vårt bryllup og det var så vakkert.

Du gjorde vielsen så fin og stemningsfull.

Tusen tusen takk for at du var med oss på vår store dag. Du skal anbefales til alle!

Camilla & Simen - 2023

Tusen tusen, vi hadde en fantastisk dag! Ikke minst var vielsen utrolig fin, mye grunnet dine bidrag.

Det var utrolig flott å høre deg synge.

Åshild & Ferdinand - 2023

Altså, tusen tusen takk Gry! Vielsen var helt perfekt takket være deg!
Henriette & Mads Erik - 2023

Tuuusen takk for nydelig sang i vår vielse! Det var virkelig rørende og gjorde at hele vielsen ble helt perfekt.

Therese & Kjetil - 2023

Tusen hjertelig takk for utrolig nydelig sang under vielsen og på lokalet etterpå! Vi er så takknemlige for at du delte din fantastiske stemme med oss på vår store dag. Din opptreden i kirken skapte en helt spesiell atmosfære og bidro til å gjøre vielsen enda mer minneverdig. Stemmen din var som en engels klang, og hver eneste tone fylte rommet med følelser og glede. Vi kunne ikke ha bedt om en mer perfekt solist til å fremføre sanger som betyr så mye for oss. 
 

Du var en fornøyelse å samarbeide med og glad for at du ville synge på vår bryllupsdag. Vi ønsker deg alt godt i din musikalske karriere, og vi håper at du fortsetter å bringe glede og inspirasjon gjennom din fantastiske stemme. 

Takk igjen for at du gjorde vår bryllupsdag ekstra spesiell med din stemme.

Veronika & Morten - 2023

Tusen hjertelig takk for at du bidro med nydelig musikk til vielsen vår!

Bente & Øystein - 2023

image_edited.jpg

Du og Ulf skapte magi! Stemmen din traff oss rett i hjertet og gjorde hele rommet spesielt. Det var så rent og nydelig! Vi er så fornøyde at vi vil anbefale deg til alle som skal gifte seg. Du gjorde vielsen unik!

Silje & Samy - 2021

image_edited.jpg

Tusen takk for fantastisk bidrag til vår vielse. Vi er kjempe fornøyde, og er glad vi engasjerte deg.

Marit & Andreas - 2022

Må bare få takk deg for i går. Samtlige gjester har skrytt deg opp i skyene, og vi er så glad for at du ville synge på vår store dag. Du har en fantastisk stemme, og skapte en magisk stemning.

Kristin & Njaal - 2022

Tusen tusen takk for en fantastisk fremførelse under vielsen og bryllupsmiddagen vår i går! Det var helt magisk å høre deg i virkeligheten. Du har en utrolig vakker stemme og formidlingsevne. Vi er så glade for at vi engasjerte deg.

Camilla & Jan Birger - 2022

Tusen takk for at du sang så nydelig i vår vielse. Det var helt perfekt og mange har skrytt til oss om hvor flink du var.

Anne-Mari & Stig - 2022

Gry bidro til å sette stemningen i kirken - gåsehud fra start til slutt.

Og veldig gøy at hun var med på våre litt utradisjonelle sangvalg.

Hanne & Lars - 2022

TUSEN hjertelig takk for nydelig fremførelse under vielsen. Du og Ulf var helt magiske sammen, og dere gjorde vielsen perfekt. Jeg klarte ikke holde igjen tårene da du sang «Du er alt eg treng», og jeg får fortsatt gåsehud når jeg tenker på fremførelsen. Du har virkelig en nydelig stemme og vi er så glad for at vi valgte nettopp deg. Det er veldig mange av våre gjester som kommenterte på at du er så flink. Tusen takk for all hjelp i forkant, raske svar, mulighet til og sparre og for at du leverte så til de grader forrige lørdag. Vi håper vi får muligheten til å høre deg igjen, og tenker at alle brudepar som får høre deg fremover er veldig heldige.

Caroline & Børge - 2022

image_edited.jpg
Dagen vår ble helt magisk og vi er så fornøyde! Du bidro til å gjøre vielsen vår veldig spesiell og flere har kommentert musikken og sangene fra deg som utrolig vakkert. Vi er kjempefornøyde!

Ingrid & Anders - 2020

Tusen, tusen, tusen takk! Dette var HELT fantastisk, og vi er så enormt takknemlige!

Camilla & Houman - 2022

Tusen takk for nydelige sanger i vielsen vår. Det var virkelig helt magisk, og vi kunne ikke drømt om noe finere!
Natalie & Fredrik - 2022

Tusen takk for at du sang i vielsen vår! Det var helt nydelig, og vi har skrytt og anbefalt deg til alle vi kjenner!

Line & Karl Erik - 2022

Tusen tusen takk for de fantastiske sangene i går! Det var magisk og absolutt helt perfekt. Tusen takk for at du hjalp oss å få drømmebryllupet!

Ingrid & Andreas - 2022

Tusen takk! Det ble en fantastisk dag og en veldig fin vielse. Tusen takk for at du tok oppdraget.

Trine & Kenneth - 2022

image_edited_edited.jpg
ØNSKER DU SOLIST TIL DITT BRYLLUP?

Tusen takk for nydelig framføring på lørdag! Det ble utrolig stemningsfylt og vi kunne ikke vært mer fornøyd med dagen.

Vi har fått så mange positive tilbakemeldinger på din opptreden. Takk for at du kunne stille med eget anlegg og hjelpe til som «DJ»! 

Kristine & Håkon - 2021

Vi var så heldige å få kunne bruke Gry Anette som solist i vårt bryllup. Fra første gang jeg tok kontakt var hun på tilbudssiden. Hun ordnet alt med organisten og sørget for at jeg som stresset brud kunne senke skuldrene litt ekstra. Da vår store dag kom imponerte hun oss alle med sin nydelige stemme, sitt flotte vesen og sin ro. Hun synger som en engel og hun gjorde sangene, om mulig, enda vakrere. Vi er så takknemlige for at du ville stille opp for oss og for den fantastiske opplevelsen du ga oss. Du gjorde dagen enda mer perfekt enn vi trodde var mulig!

Astrid & Mats - 2021

Tusen takk for fantastisk oppdrag. For en nydelig stemme du har! Takk for at du bidro til at dagen vår ble helt magisk og akkurat som vi ønsket det!

Alisa & Jørund - 2021

Tusen hjertelig takk for fantastisk bidrag under vielsen vår, vi nøt hvert ord du sang. Sangstemmen din var så vakker og følelsesladet at det ikke var et tørt øye blant gjestene. Vi er veldig glad for at vi valgte akkurat deg! Flere av bryllupsgjestene kommenterte at vielsen var helt magisk, og du var en stor bidragsyter til det. 

Lisa Kristine & Lars Petter - 2021

Tusen takk! Du gjorde vielsen vår helt nydelig og vi har fått så mange tilbakemeldinger på hvor dyktig du er.

Det var helt fantastisk!

Irene & Thor Olav - 2020

En stor takk til deg og Bendik som så til de grader leverte for oss på den store dagen. Fortsatt gåsehudfaktor ved tanken på sangene, som går rett inn i minneboka.

Kristin & Mari - 2020

Gry har en fantastisk evne til å formidle, og en nydelig stemme som rørte både oss og våre gjester. Takk for at du gjorde dagen vår komplett og til vår egen!

Maren & Carl - 2020

Tusen takk for magisk musikk i vår vielse, det var virkelig nydelig.

Christina & Stian - 2020

Gry har en nydelig stemme og en fantastisk fremføring som bidro til å skape magi i vår vielse. Hun er profesjonell og det er gull verdt at hun tar seg av alt det praktiske rundt det musikalske. Vi anbefaler Gry på det varmeste!

Kirsti & Lars - 2019

Gry synger fantastisk og vi fikk en nydelig vielse takket være henne! Hun har en vakker stemme og hennes fremføring traff oss alle i hjerterota. Hun har en sjarmerende utstråling og er lett å samarbeide med. I tillegg tok hun seg av alt det praktiske rundt planlegging og fremføring på en proff måte!

Vi vil anbefale Gry på det varmeste!

Lise & Per - 2019

bottom of page