top of page
Brud med ballonger

HVORDAN VELGE SANGER TIL BRYLLUP?

Det finnes et hav av muligheter der ute, men mitt beste tips når det gjelder å velge

sanger til bryllup er å velge noe som betyr noe for dere!

Tekst: Gry Anette Meiner // Bilde: Design laget i Canva

PERSONLIG VIELSE

Noen velger å gå for bare salmer, mens andre ønsker å sette et mer personlig preg på vielsen med ett eller flere soloinnslag. Er vielsen i en kirke er det noen regler som må følges, men du står likevel fritt til å supplere programmet med personlige innslag. Det mest vanlig er å ha ett til tre soloinnslag under vielsen, og du kan også velge å ha solist til innmarsj og utmarsj.

 

Det er noen sanger man bare forbinder med bryllup, noen er mer vanlig enn andre, men det er helt lov å tenke utenfor boksen. Kanskje har dere en sang som er "bare deres", en sang som vekker et spesielt minne dere har sammen, sangen dere danset deres første dans til? Det er et hav av muligheter der ute, men mitt beste tips når det kommer til valg av sanger er å velge noe som betyr noe for dere. Om det er Forelska i Lærer´n eller I Will Always Love You - spiller ingen rolle så lenge det har betydning for dere.

NOEN TIPS PÅ VEIEN

Velger man en sang av et stort orkester kan det være smart å tenke på at lydbildet vil bli et helt annet med solist og piano. Ønsker man å gjenskape det originale lydbildet må man vurdere å leie inn et helt band, men om man ønsker en nedstrippet versjon holder det lenge med solist og pianist. Jeg har samlet sammen en liten liste over mine absolutte favoritter til vielse, kanskje finner du din favoritt her?

  • Ikke Som De Andre - Sondre Justad

  • Fordi Eg Elskar Deg - Ingebjørg Bratland

  • Make You Feel My Love - Adele

  • Falling In Love With You - Elvis Presley

  • Nerven I Min Sang - Jonas Fjeld

  • Å Kunne Æ Skrive - Lars Bremnes

 

Ønsker du flere tips til sanger til vielse? Se et større utdrag av sanger til bryllup her!

 

Fant du ingen av dine favoritter? Ingen problem - jeg er her for å hjelpe deg og jeg etterkommer dine ønsker!

 

Ta kontakt så finner vi den beste løsningen for deg!

bottom of page